Viziteaza-ne pe Youtube Canalul Instarom Instalatii Romania

Despre noi

LogoInstarom

S.C. Instarom Instalatii Romania S.R.L., este o societate inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/22652/1992, avand codul unic de inregistrare 359153 cu atribut fiscal RO.
Domeniul principal de activitate il constituie comercializarea echipamentelor de instalatii de climatizare, incalzire si ventilatie. Inca de la inceput principalul obiectiv este asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor oferite clientilor, in acest sens oferta societatii este construita in jurul unor producatori de renume.

S.C. Instarom Instalatii Romania S.R.L. detine marcile 55113 si 55207 inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

Printre clientii nostrii sunt: Colgate-Palmolive Romania, Ambasada Braziliei, Ambasada Portugaliei, Institutul National de Meteorologie si Hidrologie, Ministerul Tineretului si Sportului, Dorna Apemin, Bibloteca Metropolitana M. Sadoveanu, Directia de Protectie Sociala a sectorului 2, Caroli, FinansBank, Daewoo Bank, Vel Pitar, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Romtelecom, Administratia Pietelor sector 2, Oficiul National pentru Refugiati, OMEPA, Bavaria Beer Productie, Libertatea Panificatie, OMNIASIG, PRO TV s.a.

Din 1992.

Noi, la Instarom Instalatii Romania, avem ca obiectiv principal să oferim echipamente de calitate și servicii pentru clienți. Comercializăm aparate de aer condiționat, de la sistemele split mai simple la cele mai sofisticate Multi Split, MultiV, VRV și alte tipuri de tipuri de răcire și incălzire.

Cine Suntem

In Romania, suntem unul dintre cei mai mari importatori de aparate de aer condiționat, cu o rețea mare de dealeri, care primesc de la noi nu numai cele mai bune prețuri pentru aparatele de aer condiționat, ci și suport tehnic de specialitate.

Oferim prețuri foarte competitive, timp de livrare rapid și o gamă largă de modele in stoc.

Pe site-ul nostru, avem prețul de distribuitor disponibil intotdeauna, vă puteți autentifica și vedea prețuri actualizate, puteți efectua comenzi și vă puteți urmări comenzile existente.

Trimiteți-ne un e-mail la contact@instarom.ro pentru a obține un cont de distribuitor și a verifica prețurile noastre. Vă rugăm să includeți numele dvs., numele companiei și un număr de telefon.

Informatii fiscale

Instarom Instalatii Romania S.R.L.
Str. Aristide Pascal, nr. 1, sector 3, București
Nr. ord. Reg. com./an: J40/22652/1992
Cod inregistrare fiscala: RO359153
Banca: ING Bank Sucursala Pta. Alba Iulia Bucuresti
RO97 INGB 0000 9999 0669 1098

CE FACEM

office-1
office-2
office-3

CATEGORII

PanasonicEthereaEconaviNanoe
Calculatorputereaerconditionat
 
www.price.ro - your shopping expert